top of page

Bekijk mijn diensten

Heb je een specifieke coachingsvraag of heb je het gevoel steeds tegen

 

eenzelfde probleem aan te lopen? Neem dan even contact met me op. Hierbij

kun je denken aan het moeite hebben met 'nee' zeggen, het te veel hooi op je

 

vork nemen, je grenzen moeilijk kunnen bewaken. Ik denk zo maar dat ik je

 

daarin inzicht in kan geven. Die dingen doe je niet zonder reden. 

Dat doe ik in een persoonlijke gespreksvorm. Als individu kan ik je verder helpen. Mogelijk vind je een eerste kennismaking met mijn manier van coaching in een specifieke vorm fijner of leuker, hiervoor heb ik o.a. een 'tea with a bite' beschikbaar. Meer bijzonderheden vind je onder de tab 'extra' . Voor organisaties heb ik een interessant aanbod: 10 coachingsgesprekken die over een periode van 2 jaar naar behoefte kunnen worden benut door en voor verschillende medewerkers.

Advisering in het kader van re-integratie of loopbaanontwikkeling

Advisering of ondersteuning nodig bij re-integratievraagstukken dan wel loopbaanvragen? Dan ben je bij Scharloo Advies & Coaching aan het juiste adres. Het individu staat voor mij centraal, waarbij het voor mij een uitdaging is om mensen voorbij hun horizon te laten kijken. Ik ondersteun mensen met veel plezier op dit meer dan boeiende pad. Ik werk als adviseur voor verschillende organisaties waaronder Fith, dat arbeidsbemiddeling op maat biedt, waarbij het draait om mensen, werk en mogelijkheden www.fith.nl

Trainer en adviseur HRM

Een training houden om samenwerking te stimuleren of om mensen weer in hun optimale prestatietoestand te brengen? Wilt u verzuim bespreekbaar maken? Iemand van buitenaf eens met een frisse blik naar een afdeling laten kijken, om een knelpunt op het terrein van HRM op te lossen? Ik denk graag mee en zet mijn expertise met veel plezier in. Binnen korte tijd zullen effecten merkbaar en zichtbaar zijn. 

Vraag om meer informatie

Naam*

E-mailadres *

Bericht*

bottom of page