top of page

Mijn naam is Annemieke Scharloo. Na ruim 30 jaar werken binnen de politieorganisatie, ben ik in 2009 voor mezelf gaan werken. Binnen de politie heb ik een grote verscheidenheid aan (leidinggevende) functies vervuld en ben ik doorgegroeid van agent tot commissaris. Ik ben beschikbaar als adviseur voor HR vraagstukken, als case-manager verzuim, als coach op drijfveren voor levensvragen (gecertificeerd V-cirkelcoach), als re-integratieadviseur, als loopbaanadviseur (Noloc geregistreerd) en als trainer. Als interim-manager en als (beleids)adviseur heb ik de afgelopen jaren binnen allerlei (semi) overheids-organisaties gewerkt, maar het zijn vooral de mensen en de wisselwerking tussen die mensen die mijn interesse hebben. Ik heb in de loop van de jaren  een aantal coachingsopleidingen gevolgd, waarbij niet het gedrag van de mens, maar de drijfveer achter het gedrag centraal staat. Zo ongelooflijk boeiend! Door mijn coachingsvaardigheden durf ik te stellen dat ik echt iets voor een individu, een groep, of een organisatie kan betekenen. De foto's op mijn site staan symbool voor rust, gecombineerd met beweging. Aan de kust, uitkijkend over het water, kom je tot mooie inzichten en……. inzicht geeft uitzicht.

Waarom voor mij kiezen?

Scharloo Advies en Coaching onderscheidt zich door de persoonlijke manier van werken, de oprechte interesse in en betrokkenheid bij mensen, met respect voor een ieders eigenheid dan wel de eigenheid van een organisatie.

Ik ervaar dat het coachen op drijfveren in al mijn werk een extra dimensie geeft, die garant staat voor blijvende positieve verandering.

bottom of page